[China UnionPay] Tibet hield een grootschalige automobiele promotie

[China UnionPay] Tibet hield een grootschalige automobiele promotie

[China UnionPay] Tibet hield een grootschalige automobiele promotie

  Onlangs, het Lhasa Municipal Bureau of Commerce, China UnionPay Tibet Branch, de autonome regio Autonome Regio Autonome Regio Autonome Regio Autonome Regio Automobile Association, "Full Lhasa Geniet van consumptie" Auto-promotie-activiteiten zijn in volle gang. De regering heeft een subsidie ??van 30 miljoen yuan geplaatst, wat een innovatieve poging is op het gebied van het bevorderen van sociale massaverbruik.

Van 28 september tot 28 oktober hebben 2409 mensen aangevraagd voor subsidies op het platform en de hoeveelheid subsidies is toegepast op 25.18 miljoen yuan.

  Om de consumenten te vergemakkelijken, organiseert het Lhasa Municipal Bureau of Commerce China UnionPay Tibet Branch heeft een aparte applet ontwikkeld in de Cloud Flash-app, waardoor de offline-aankoop van de consument online applicatiesubsidies worden bereikt. De overheid heeft de maatregelen van gesuperponeerde commerci?le huishoudens gesubsidieerd en begeleidde consumenten om het enthousiasme van de auto-consumptie vrij te maken, er is een hete "auto-getij" in de belangrijkste autodealers en consumenten die de autoverkoopbelasting betalen in de belastingafdeling. Het wordt gemeld dat het Lhasa Municipal Bureau of Commerce de soepele ontwikkeling van deze promotie zal blijven begeleiden en begeleiden en de afdeling Samenwerking en Activity Audit begeleiden om de fundamentele belangen van de consument te waarborgen.

(Reporter Faye Wong) (Editor: Dan Zhuo, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.

Comments are closed.